Lahja miehelle – parhaat vinkit

Lahja miehelle

Maailmamme on täynnä miehiä, joilla on suuri merkitys elämässämme. Ihana isä, kiusoitteleva veli ja rakastava aviomies – he tekevät maailmastamme paremman paikan. Haluamme tietenkin loihtia hymyn heidän kasvoilleen antamalla ihanan lahjan. Vaihtoehtoja on monenlaisia joka lähtöön aina henkilökohtaista lahjoista upeisiin kelloihin. Ei kannata miettiä liikaa vaan valita sellainen, joka sopii miehen mieltymyksiin. 

Henkilökohtaiset lahjat

Henkilökohtaiset lahjat on tarkoitettu arvostettavaksi, ja jos haluat antaa jotain erityistä ja merkityksellistä, paras tapa tähän on henkilökohtainen lahja. Voit räätälöidä lahjan elämäsi miehen valinnan mukaan, tämä antaa lahjalle persoonallisen ilmeen. Henkilökohtaiset lahjat heijastavat vaivannäköäsi, jolloin saat lahjan tuntumaan erityiseltä. Henkilökohtainen lahjaidea voi olla:

 • Personoitu muki tai suklaa kertoo, että olet nähnyt vaivaa hänen lahjansa eteen. Näin hän muistaa aina sinut juodessaan kahvia uudesta lempimukistaan. 
 • Nahkainen Airpod -kotelo, jossa on painettuna hänen nimensä. Näitä ei ole joka miehellä, joten hän saa uniikin lahjan, josta on varmasti kiitollinen. 

Romanttiset lahjat

Pariskunta

Tärkeä osa rakkautta suhdetta on joskus lahjojen antaminen. Joskus miehetkin tarvitsevat romantiikkaa, joten romanttinen lahja miehellesi on paras vaihtoehto. Miehet yleensä ihailevat lahjaa, jossa olisi jotain mukavaa heille. Romanttinen lahja on aina hyvä idea suhteen vahvistamiseen. Romanttisia lahjoja voivat olla vaikkapa:

 • Komea sormus tai kaulakoru. Miehetkin pitävät koruista ja onhan leveä sormus miehen sormessa tosi hot. 
 • Yhteinen viikonloppureissu tuo vaihtelua arjen harmauteen ja voitte viettää laatuaikaa yhdessä. 
 • Romanttinen kynttiläillallinen hänen mieliravintolassaan. Muhkea pihvi ja upea miljöö, joka mies ilahtuu varmasti tästä lahjasta. 

Yrittäjälle sopivat lahjat

Onko miehesi bisnesmies? Siinä tapauksessa mielekäs ja hyödyllinen lahja on hänelle paras. Hän voi käyttää sitä toimistossaan tietäen, kuinka paljon välität hänestä ja hänen työstään. Kun annat tällaisen lahjan, muistutat häntä rakkaudestasi ja vaivannäöstäsi. 

 • Nahkainen lompakko tai käyntikorttikotelo ilahduttaa bisnesmiestäsi tyylikkyydellään. 
 • Upea nahkainen tietokonelaukku bisnesmatkoja varten. Aito nahkainen tuote kestää lähes ikuisesti ja on aina tyylikkäämpi kuin kankaiset vaihtoehdot. 
 • Tyylikäs kynä ja teline. Bisnessopimuksia on miellyttävämpää kirjoittaa upealla kynällä odotellessa leppoisia eläke päiviä. 

Lahjat eräjormalle

Jos miehesi on eräjorma, hän varmasti ilahtuu lämpimistä vaatteista tai eräilyyn sopivista varusteista. Kukapa haluaisi palella luonnossa liikkuessaan. 

 • Lämmin merinovillainen kerrasto, joka on tavallista villaa hienompikuituinen ja sitoo paremmin lämpöä. Näin se myös lämmittää paremmin. Keinokuitujen ansiosta vaate kestää paremmin kulutusta, pelkkä villa ei yksinään ole kovin vahvaa eikä kestä hankausta. 
 • Puukko, johon on kaiverrettu hänen nimensä. Hiiliteräksestä valmistettu terä sopii hyvin vuolukäyttöön ja se on helposti teroitettavissa. Klassinen puukko on hillityn elegantti. 
 • Lämmin makuupussi. Untuvatäytteinen makuupussi on ylivoimaisen paras äärimmäisiin olosuhteisiin. Keinokuituiset eivät pärjää untuvalle kylmän loitolla pitämisessä. 
 • Kuksa on ekologinen kuppi luonnossa liikkujalle, sillä se on valmistettu uusiutuvasta materiaalista, eikä sitä tarvitse pestä pesuaineella tai kuumalla vedellä. Se ei johda lämpöä, joten rakkaasi ei polta huuliaan ja kitalakeaan kuumaa kahvia juodessaan.  

Matkustelevalle miehelle

Matkusteleeko miehesi paljon? Anna hänen matkustaa tyylillä ja ilahduta häntä upeilla nahkaisilla tuotteilla, jotka kestävät oikein hoidettuna vuosia ja vain kaunistuvat vanhetessaan. Nahkaiset laukut ovat aina muodissa eikä niitä tarvitse olla koko aikaa uusimassa, koska ovat niin kestäviä. Upeat laukut ovat myös katseenvangitsijoita, jolloin miehesi erottuu edukseen. 

 • Käsityönä valmistettu laadukas nahkainen viikonloppulaukku, joka mahtuu lennoilla käsimatkatavaroihin. Tätä miehesi arvostaa varmasti sen tyylikkyyden ja käytännöllisyyden vuoksi. 
 • Klassisen tyylikäs nahkainen toilettilaukku, johon voi ottaa juuri oikean kokoiset tuotteet ja tavarat. Sopii mainiosti viikonloppukassin kaveriksi. Esimerkiksi konjakin värinen laukku on aina nappi valinta. Nahkainen toilettilaukku kestää lähes ikuisesti ja on loistava lahja miehelle.  

Tekniikasta pitävälle miehelle

Miehet rakastavat tekniikkaa, joten miksipä et ostaisi hänelle jotain, mihin hän ihastuu ikihyviksi. Hän on varmasti ihastunut uuteen vempaimeensa ja myös sinuun vielä enemmän kuin ennen. 

 • Uusi älypuhelin, jossa on kaikki mahdolliset herkut ja loistava kamera tärkeiden hetkien tallentamista varten.
 • Pelikonsoli miesluolan pelihetkiin. Koska miehet tarvitsevat omaa aikaa, niin pelihetki kaikessa rauhassa on lähes taivas maan päällä. Ja sinä jalustalla tarjottuasi tämän hänelle. Pelikasinot.org tarjoaa myös pelihetkiä, joilla voi jopa rikastua. 
 • Älykello urheilusuoritusten ja yleisen terveydentilan tallentamista ja seuraamista varten. Miehet haluavat huolehtia kunnostaan ollakseen kestävämpiä arjen haasteissa. 
 • Lehtitilaus jostain häntä kiinnostavasta aiheesta. Mobilisti tai Vauhdin Maailma ilahduttaa moottoriurheilusta innostuvaa miestä.